Wednesday, March 24, 2010

Bulan Mac

Pejam celik...pejam celik..dah masuk bulan Mac...minggu depan masuk bulan 4 pulak merangkap bulan Exam ku!! huhu *pesanan: huhu bukan bermaksud aku gembira tetapi cuak yang teramat sangat ye..sekian...

Pejam celik pejam celik jugaklah..dah hampir sebulan tak menghupdate ini blog daa..sori ye Blog...saya busy dengan benda lain daaa...hehe. Ape lagi kalo bukan dengan 'Restaurant City'. Bukan nak bangga tapi disebabkan hari2 bukak, dah sampai level 32 aku main..isshhh3...ape nak jadik lah ko ni Belle'. *pesanan penaja: jangan sekali-kali anda terjebak dengan game di FB, parah akibatnye..percaya lah..apa? tak percaya? aku tak percaya..cinta (lagu nyanyian Liyana Jasmay)

orait lah...dah dekat jam 2 pagi..mate pun sudah mahu tutup...layan je lah gambar terbaru yang sempat aku ambil  ni sepanjang aku join aktiviti kolej bulan ni.

Jom ke Gopeng melawat rumah anak yatim Darul Hikmah

Antara lukisan terbaik ahli group ku


Inilah anak-anak yatim Darul Hikmah




Lunch with Dr Myo Tan..lalala

Ladies Nite

Moga jumpe lagi..stay cun dan kacak k..hehehe