Rasa macam nak menulis semula, boleh?

Salam.

Apa khabar? Harap sihat selalu hendaknya.

Kenal aku lagi? Akulah 'syafiqa-belle'. Ah mesti korang pun dah lupakan aku. Dah lama sangat aku tinggalkan blog ni atau lebih tepat lagi, dah lama aku tinggalkan dunia penulisan. Kadang-kadang memang rindu nak menulis tapi setiap kali nak menulis ada saja halangan. Apa lagi kalau bukan sifat M (malas).

Sementara ada mood untuk menulis ni, marilah kita menulis sesuatu. Untuk permulaan, biar aku cite pasal perkembangan terbaru 'syafiqa-belle'. Haha poyo terlebih aku ni.

Alhamdulillah, aku berjaya menamatkan latihan sebagai doktor pelatih di Hospital Batu Pahat sejak December 2015. Berbekalkan ilmu 2tahun lebih di sana, aku ditempatkan di salah sebuah hospital di Negeri Selangor hingga kini. Alhamdulillah, Allah mudahkan segala urusanku.

Aku juga berjaya menamatkan zaman bujang pada 22 October 2016. Eh, macam cabaran plak bunyinye ye. Alhamdulillah aku akhirnya bertemu jodoh dengan jejaka yang berasal bukan dari Negeri Johor dan bukan seorang doktor...hehe. Saya sayang husband saya. Dia baik orangnya.

Oh ye, aku sekarang ni bekerja sebagai MO O&G. Khas merawat pesakit wanita yang mengandung. Stress juga keje ni tapi menarik. Banyak gak kisah yang menarik dan boleh dikongsi. Kalau rajin, aku share ye insyallah. Kalau benda yang baik dan memberi faedah, bukan ke elok dikongsi?

Ok, jumpa lagi. Salam.


Comments

شركة تاج said…

توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف



Popular Posts