Monday, December 28, 2009

ByeBye 2009 & Welcome 2010

Hye blog. pejam celik pejam celik, lagi 4 hari je nak masuk tahun baru, tahun 2010. Sepuluh tahun lagi jadiklah 2020. Umur aku pun dah nak masuk 22 tahun. Huhu. Then, biaselah, bila masuk tahun baru, mesti ade azam baru. Azam aku same je kot cam tahun lepas, nak LULUS semua exam dengan cemerlang dan menggenggam Ijazah MBBS dengan bergaya @ 2013...InsyaAllah. Azam lain ade gak, tapi banyak sangat kot untuk disenaraikan, simpan dalam hati sudah...haha.

Tirai 2009 bakal aku labuhkan. Ape yang dah terjadi kepadaku sepanjang tahun 2009 ek?? cet macam melodi terhangat la pulak. Yang penting, 2009 paling best sebab byk gak kenangan pahit & manis. Yang paling manis when I passed my 1st Year. Yang paling pahit when I found out that a person that I love already got someone else. adushh kuciwanye..hehe. Biase lah kehidupan kan. Yang manis jadikan kenangan, yang pahit jadikan teladan. Hidup mesti diteruskan. Yeah!!

Hah seperti yang umum sedia maklum. Result PMR dah kuar. Aku sangat teruja nak tahu result sekolah lame aku, SMKBM, Muar. Ye ar sebab kitrg ade buat program khas tuk diorg Jun lalu. Nak gak tahu berhasil ke tidak. Alhamdulillah la. Ade 12 org 9A & 7 org 8A 1B...peningkatan yang mengagumkan berbanding last year, takde yang dpt stret A. Mase 1st G RKA, ade 5 org stret A, then mase tahun aku dulu takde yang dapat stret A, tapi yang pasti prestasi sekolah makin menurun ar lepas generasi kitorang. So, tahniah buat guru2 dan pelajar SMKBM k!! Tahniah gak buat SMSSI, moga lebih maju pada tahun hadapan!

Rasenye, cukuplah setakat nie dulu. Ade mase kite jumpe lagi k. Bye blog! Salam.

No comments: