Thursday, February 14, 2013

Dapat parcel Sya De Beaute Skin Care!

Ehem ehem..

Salam & selamat sejahtera kawan-kawan pembaca setia ku semua.

Rasanya tak terlewat lagi untuk ku mengucapkan Gong Xi Fa Cai kepada seluruh rakyat Malaysia yang menyambut perayaan tersebut. Semoga tahun baru lebih ber-ong buat anda..aha.

Post kali ini ada kelainan sedikit di mana aku ingin mempromosikan sebuah produk kecantikan dan kesihatan daripada Sya De Beaute Skin Care. Camne ye aku boleh tiba-tiba terjebak dengan produk ni? haa nak tahu kisahnya, jom baca post ni sampai habis.

*********
cerita bermula...

Seorang teman menghantar sepucuk sms di FB berbunyi;

"Free tak? nak minta tolong review produk."

"Produk apakah?" balasku

"Vitamin C, Vitamin E & Collagen."

"kalau nak review, kena la bagi guna dulu."

Dan.. (aku skip je la cerita ea, malas den nak taip panjang-panjang..hehe)

2 hari selepas tu..

taraaaaa...


Yeay!! Parcel dah sampai !


[ Vitamin C, Vitamin E dan Collagen Plus ]

Cerita bersambung~

**********


-klik gambar untuk maklumat lanjut tentang produk ni-

Belle : Haa.. nak tahu produk ni ok ke tak, jangan lupa ikuti sambungan post ni sebulan daripada sekarang. See you =)

-live a healthy lifestyle-

1 comment:

nagaliar said...

Salam bell..nnti leh sms or call sy x?...de hal mutahak skit..no hp sis dh ilang le..sbb sim card n hp sy ilang..hu3