Wednesday, September 10, 2014

CGM and HB

Today is my off day or else CGM (cuti ganti mingguan)

*setiap minggu Aku dapat satu CGM. Boleh minta bila2 masa ikut suka hati tapi tak best sebab kena apply seminggu sebelum masuk bulan seterusnya. Tak best la. Aku bukan orang yang suka merancang awal. Follow the flow je. Akibatnya, CGM yang dapat ku habiskan dengan spontaneous activity. 

Panjangnye bebel pasal CGM?

Sedih sebab minggu ni tak dapat attend wedding kawan baik akibat daripada apply CGM hari yang salah.

Ok cukup.

Minggu lepas genaplah umurku men-tua lagi setahun. Alhamdulillah kerna dikurniakan kehidupan yang boleh dikatakan OK. Dah ada kerjaya cuma belum berkeluarga. ALLAH masih mahu aku menjaga ibu ayah lagi agaknya. Fikir positif. Serahkan je urusan jodoh pada-Nya.

Kamu2 hentikan bertanya. Jawapan aku masih sama. InsyaAllah. Kalau ada ada laaa..

Kau ok Belle?

I'm fine.

Aku rindu nak menulis. Maksudnye aktif macam dulu. Sekarang ni aku jarang membaca, isu semasa pun tak tahu sangat. Kekangan tersebut membantutkan minat aku untuk menulis. Sebab tu akhirnya aku menulis pasal CGM je kali ni. Kenapa jarang membaca? Sebab balik kerja terus tidur. Tak bagus ni. Mari berubah. 

Doakan saya.

Salam.




No comments: