Sunday, May 26, 2013

My current updates

Salam.

It has been a while since I wrote about the above title. The latest one was entitled MINI CONVO, which is posted about a month ago. How time flies! And right now, I'm sitting in front of my lappy to write a post, (takkan nak jual nasi lemak pula) while waiting to go to my friend's wedding jap lagi.

What happened during a month ago? Or to be more specific is what am I doing at home?

Actually, I had no intention to tell my daily life here. But since Instagram Facebook and Twitter has been created and I already signed all it up.. they really made my work easier. And I better let the photos speak themselves ~

Zulaikha & Aiman's Wedding (11th May 2013)





A visit to my Atok Abah's place at Kota Tinggi Johor. 
"My name is Han," said Atok Abah.
-24th May 2013-


and you still can't believe that Shah Rukh Khan is my uncle?

Ayuni & Hamzu's Big day! - 25th May 2013





'Can I speak in Malay?' Belle.

'eh, aku kan CEO blog ni. Maka ku tidak memerlukan izin sesiapa!'

Baiklah. Mari teruskan pembacaan anda.

Seperti yang kalian lihat. Hari-hari minggu ku dipenuhi dengan sesi menghadiri undangan perkahwinan rakan-rakan sekolah lama. Belle, sila hargai waktu lapang sebelum sibuk. Tahniah kawan! Semoga masjid yang dibina berkekalan dan cepat-cepat timang cahayamata k, amin =)


Selain tu, aku tak buat pape sangat pun untuk cuti kali ni. Hanya duduk goyang kaki di rumah sahaja sambil tunggu surat dari KKM tiba di pintu rumah. Dengar-dengar macam lama lagi. Kalau betul lama lagi, haruslah aku plan sesuatu untuk dibuat kan? Teringin nak pergi melancong. Hurm, we will see.

Mungkin dah terlewat tapi nak ucap juga. Tahniah Barisan Nasional kerana menang pilihanraya haritu. Semoga Malaysia bertambah maju pasni. Aku doakan yang baik-baik aja. Yang pasti, seronok dapat mengundi untuk kali yang pertama dalam hidupku. Terasa dah dewasa sebab dapat mengundi..eh?

Tahniah juga buat JDT, sebab menang lawan Pahang malam tadi. Sepakan lencong yang sangat menawan! Nanti ada peluang, nak rembat satu jersey JDT tanda aku sokong JDT. Luaskan kuasamu Johor! chewahh.

Oklah. Jumpa lagi. Salam.

update gambar:

Walimatul Urus Dilla & Suami, 25 Mei 2013.


Walimatul Urus Zaki & Isteri, 26 Mei 2013.


Tahniah!


No comments: