Wednesday, September 5, 2012

Duit raya dari Nuffnang?

Salam.

Kira-kira empat bulan yang lepas, aku pernah menulis entri yang bertajuk;


Dalam entri tu, aku ada sebut tentang nak remove nuffnang daripada blog ni. 

Waktu tu, earning aku berjumlah..

hasil selepas hampir 4 tahun berblog ..
Tapi tak lama pastu, dalam sebulan juga la.. aku letak balik iklan Nuffnang kat blog ni di atas beberapa faktor yang tertentu. Dan dalam masa 3 bulan sahaja, earning aku terus bertambah & berjumlah;


Agak terkejut juga lah mula-mula. Nuffnang ni, bagi aku duit raya ke? hehe. 

Papepun, tq pada readers yang rajin klik kat iklan Nuffnang yang berlegar-legar & merayau-rayau disekeliling 'teratak kecil' ku ini. Pada mereka yang belum klik, haa tak reti-reti lagi ke nak buat pe?? hehe =P

p/s : Actually, sepanjang 4 tahun dengan nuffnang, banyak kali dah aku duk remove and letak balik. Remove and letak balik. Well, biasa lah, tension tau tak sebab earning lambat naik. Hurm, kalau lah aku terus bersabar dan terus setia dengan nuffnang, maybe dah boleh cash out dah sekarang.. aigooo. This is a moral of the story for today =)

good night and salam.

motif gambar?? =P

1 comment:

alex johnson said...

salam blogger yang baru dapat earning RM40.00 hinggit tu,boleh tak ajar saya cam ne nak dapatkan earning dari nuffnang ni tolong,jelaskan,terima kasih.saya ni baru jer dalam dunia blogging.