Sunday, October 23, 2011

Entri yang panjang. Jangan baca kalau busy!

Assalammualaikum W.B.T.

*amaran awal : sila baca tajuk sekali lagi*

Ok, so aku assume yang korang tak busy la sekarang ni. Jom teruskan pembacaan.


A word for today !

Sebelum aku berkata-kata menaip dengan lebih lanjut, ada satu perkataan yang ingin aku ungkapkan {kalau boleh jom kita sebut sama-sama} iaitu;


I had passed my Phase 3A exam! 

Dan sekalung penghargaan & jutaan terima kasih ku tujukan khas buat ;
  1. Emak, ayah dan keluarga yang tidak putus-putus mendoakan kejayaan kami.
  2. Lecturer-lecturer yang tak jemu mengajar 
  3. Rakan-rakan seperjuangan yang banyak membantu 
  4. Senior & Junior yang banyak memberikan sokongan
  5. Dan semua sekali yang turut sama mendoakan kejayaan kami semua.
Walaubagaimanapun, masih ada beberapa rakan kami yang masih perlu berjuang. Di harap mereka takkan putus asa dan ingatlah bahawa kami pasti & yakin yang korang boleh buat punyer! Semoga semuanya lulus. InsyaAllah.

"Pray not for a lighter burden, but rather for a stronger shoulder." - paradigmshift




Tahniah Hanah !

Petang Jumaat haritu, lepas je dapat tahu result, aku terus gerak balik kampung. Tapi aku tak balik terus, aku menyimpang kejap ke Shah Alam. Nak meraikan hari 'best' seorang teman yang kini sudah pun bergelar seorang graduan UiTM..hehe. Tahniah beb!

Good Luck for your future undertaking! muahhx =)

Indahnya saat itu!

Orang berkonvo, kami bereunion. Hee kesian Hanah. Terpaksa melayan kerenah aku, Fiza dengan Ayun. Aha nasiblah kan, siapa suruh konvo time aku betul2 tgh free kan..lalala. Dan pendek kata, seronok sakan kami semalam. 

Biar gambar je la ceritakan..


 Menu Restoran Mohd Chan Abdullah at Melawati. sodap!


Dan, tak lengkap la hangout tanpa tonton movie kan. SO, tahniah kepada Filem Real Steel kerana telah terpilih..hehe. Overall, cerita tu best dan best! -Walaupun aku tertido jugak la di awal2 cerita (sebab kepenatan)- eh tapi okay lagi dari Ayun, yang beli tiket wayang 12hengget just untuk tidur..kan ayun?? hehe


Thanks Ayuni atas layanan 1st Class di bungalow anda.
Thanks Hanah kerana belanja makan Nasi Itik Panggang.
Thanks Fiza bawaku jalan2 cuci mata di Tasik..hehe


Last but not least!


oh, my Hero is comeback *wink wink*

selingan sahaja ... lalala

itu je rasanya. Kbai. Terima kasih sudi baca. Jumpa lagi & Salam.




3 comments:

nadira said...

haha..mcm pjg sgt jek..

syanabel said...

patutnya banyak lagi nak tulis tu, tapi penat sangat smlm..hehe

si comel said...

xde la pjg sgt..hahaha..belle nape x cite psal si dia??hehehe