Wednesday, December 26, 2012

Sunway Education & keywords Nuffnang

Salam 26/12/12.

Selamat Hari Jadi Abah, Hani dan Pipit (ex-classmate SMKBM) and Najwa (junior SBPIM)


Hari ni sepatutnya ku ada wardwork. Pada mulanya nak ke Hospital menonton pembedahan yang ada tapi rakanku memberitahu yang tiada pembedahan rupanya pada hari ini. Jadi, ku terus berkeputusan untuk melekat sahaja di rumah. Kononnya mahu study untuk kelas Mr Lim petang ni..hehe. Cranial Nerve oh Cranial Nerve...lalala.

Sambil ku study, sambil ku online, akibatnya korang paham-paham je lah kan? 

Then, tetiba tergerak hati nak cek apa yang berlaku kat Mr Nuffnang. Sekali buka, nah tengok sendiri apa yang aku jumpa.... keywords untuk minggu ni;


sejam lepas tu, keywords yg ini pula keluar 

                                       
poto perempuan nakal? ohoi, kat entri mana plak ada terselit poto perempuan nakal ni? fening aku memikirkannya. Papepun terima kasih kat entri tahi lalat dan kereta mayat yang menjadi penyumbang keywords terbesar tuk blog syafiqa-belle ni. Tanpa mereka tiada lah pengunjung ke belog ni walaupun tiada entri baru.

Thanks juga buat Mr Enjin carian Google.


Selain tengok keywords, aku juga rajin tengok earnings. Wah mata duitan gitu hah. Dan sekarang ni tengah berlangsung iklan Sunway Education Application. Alhamdulillah, rezeki bulan Doblas namanya ni..hehe. Kalau korang nampak iklan tu terbang-terbang kat belog aku ni, rerajinkan lah diri klik ea.

Ni ada info tentang Sunway Education, mana tahu ada yang berminat =)


Open Day January 2013

Talks

  Sunway University

Talks on 5 January 2013 (Saturday)
11.00 am1.30 pm
  • Career in Art & Design
     
  • Getting An American Degree:
    A Wholesome Education
     
  • Explore: Neurobiology with Psychology
     
  • Cooking Up A Storm:
    Succeeding in Culinary Arts
  • Scholarships and Financial Aid from Sunway College and Sunway University
     
  • Professional Roles in Applied Psychology
     
  • Actuarial Studies: Towards An Actuarial Career
     
  • Connecting to the World through Communication
12.15pm
  • Social Media: Beyond Education
     
  • The 21st Century Accountant
     
  • Performance + Media: Are There Jobs Out There? Find Out from the People in the Know

Activities

Career Assessment

Discover your ideal career path with our computerised Career and Interest Assessment.
Available every 30 minutes (11am-2.30pm)

Screening of Performance and Short Films produced by
Diploma in Performing Arts students

A production by our talented students
(11am & 1.30pm)

Art & Design Caricature

Get your caricature drawn for free by a trained artist Department of Art & Design
(12pm-2pm)

Showcase of campus facilities and residence facilities

On-going

Sunway Scholarships listing

  • Tan Sri Dato’ Seri Dr Jeffrey Cheah
    1. Entrance Scholarship
    2. Continuing Scholarship
    3. Scholastic Award
  • The Chancellors Scholarship of Sunway University and Lancaster University
  • Sunway Talent Scholarship (Music/Sports)
  • Sunway – CIMB ECA Achievers Awards
  • Community Bursary
  • Sin Chew Daily Education Fund
  • The Star Education Fund
  • SUN-MAPCU Scholarship Scheme
  • Nanyang Tertiary Education Fund
  • Kuok Foundation
  • Bumiputra Scholarship

For more information, log on to sunway.edu.my/scholarships


p/s : idea nak iklankan tentang Sunway Education ni datangnya daripada belog Its Story Time lepas baca entri beliau yang INI (nak sambung belajar) =)

Ok tu je nak story. Salam. Terima kasih sudi baca sampai habis.

1 comment:

Arizakiah said...

assalamualaikum.....

mummy di antara peminat scent of women. Kalau boleh nak tau endingnya cepat2 sebab tak tahan nak menyapu siair mata........