Selamat sudah semuanya. Maka bermulalah ..

Semalam, hari penat bagiku tapi bermakna. Seharian bertolak dari Muar ke Ipoh. Setiba di rumah sewa, perlu mengemas pula bilik yang hampir 2 bulan ku tinggalkan. Memang penat tapi berbaloi-baloi! 

Bila Eric Leong (emak) datang ke rumah sewa, buat pertama kalinya... memang tak terkata lah. Itu ubah, ini tak betul, "nape tak beli __ ". wah macam-macam aku kena. Tapi layan kan aje. Anak yang baik kena ikut cakap emak. Tak cium bau syurga nanti (kata ku salmi Tentang Dhia).

Aku hargai kedatangan mereka ke Ipoh =')

Esok, 12/12/2011! Akan bermula satu lagi episod baru dalam kehidupanku iaitu Fasa 3B di UniKL-RCMP. Harapan aku (macam selalu lah kan) nak start belajar sungguh-sungguh dan lulus exam final 3B next year. Tapi, konfem! last minit baru gelabah nak study group segala bagai pastu nyesal T___T

InsyaAllah, semoga Allah mempermudahkan segala urusanku.

taken @ 12pm -10/12/11-

terima kasih emak !
terima kasih abah !
akan ku jaga ini kereta macam ku jaga lelaki ku .. eh?


Jom berusaha! (^___^)Y


Comments

Arizakiah said…
Waaa.....dapat kete baru.....
Semoga sukses......

Popular Posts