Sunday, December 11, 2011

Selamat sudah semuanya. Maka bermulalah ..

Semalam, hari penat bagiku tapi bermakna. Seharian bertolak dari Muar ke Ipoh. Setiba di rumah sewa, perlu mengemas pula bilik yang hampir 2 bulan ku tinggalkan. Memang penat tapi berbaloi-baloi! 

Bila Eric Leong (emak) datang ke rumah sewa, buat pertama kalinya... memang tak terkata lah. Itu ubah, ini tak betul, "nape tak beli __ ". wah macam-macam aku kena. Tapi layan kan aje. Anak yang baik kena ikut cakap emak. Tak cium bau syurga nanti (kata ku salmi Tentang Dhia).

Aku hargai kedatangan mereka ke Ipoh =')

Esok, 12/12/2011! Akan bermula satu lagi episod baru dalam kehidupanku iaitu Fasa 3B di UniKL-RCMP. Harapan aku (macam selalu lah kan) nak start belajar sungguh-sungguh dan lulus exam final 3B next year. Tapi, konfem! last minit baru gelabah nak study group segala bagai pastu nyesal T___T

InsyaAllah, semoga Allah mempermudahkan segala urusanku.

taken @ 12pm -10/12/11-

terima kasih emak !
terima kasih abah !
akan ku jaga ini kereta macam ku jaga lelaki ku .. eh?


Jom berusaha! (^___^)Y


2 comments:

Arizakiah said...

Waaa.....dapat kete baru.....
Semoga sukses......

syanabel said...

terima kasih =)