Alhamdulillah, Muslim Doctor has increased!

Salam.

Pada Jumaat yang lepas, Batch ke-5 MBBS UiTM Malaysia telah pun mendapat result final exam mereka. Alhamdulillah, berkat usaha & doa, mereka kini telah pun bergelar seorang graduan. Tahniah korang! aku tumpang gembira dan bangga. Berikut merupakan antara status-status FB mereka yang sempat aku snap..








p/s : Actually pada Hari Jumaat tu, hati aku tiba-tiba rasa semacam. Air mata menitis di pipiku.. Entah la..mungkin sedih, mungkin juga gembira dengan kejayaan kawan-kawan. Ah buang masa je nak sedih-sedih ni kan? Aku perlu lebih bersemangat nak join mereka nanti.. Caiyo3 Belle!













Semoga status-status mereka ini menjadi inspirasi kepada aku sendiri & rakan-rakan batch aku di RCMP pula. Tinggal setahun je lagi, cuak kotttt..

''InsyaAllah boleh. Amin Ya Allah!''

Mari berusaha!

psst-psst : Dear Rahmah, Tikot, Zurren, Nazz & Ika, tahniah tau! And kalau korang dapat posting kat Hospital Ipoh, boleh la kita jumpa nanti kan..hehe. Good Luck Doctors!

Comments

Mesyhta Beto said…
wah tahniah untuk batch itu nway gud luck untuk setahun yang mendatang:)
MiSz ChOkI2 said…
waaa,thankz sis...u make me strong back with their each words!n gud luck 4 you tooo...chaiyok!
Mesyhta Beto : Thanks ya!

MiSz Choki2 : You are welcome & thanks for the wish =) Tapi kenapa it made U strong back?? hurm

Popular Posts