Friday, September 23, 2011

Dah dapatkan Facebook Timeline ke belum??

Seperti yang semua sedia maklum
Macam-macam perubahan dilakukan oleh Facebook
Eh takkan tak perasan
kata hari-hari baca Facebook
*tak terasa tak terasa*

Tanpa membuang masa
jom lihat hasil yang aku dapat
setelah aku join Facebook Timeline

............

klik gambar untuk tumbesaran !

Amacam, menarik bukan?
dah serupa macam diary 
kita boleh cek balik status, gambar dan lain-lain dengan cepat dan pantas
Sesuai untuk mereka yang Facebook dependent
Untuk yang setahun sekali update status, tak payah !
muahaha

amaran : Jangan menyalahgunakan benda ni dah la ya. Yes, I'm talking to you wahai stalker-stalker terhormat sekalian.

eh sebelum taipan dihentikan dengan segera
nah ambil link ni

just follow step yang ada slow and steady ok?
Good Luck.
and
yes, Timeline ini hanya dapat dilihat oleh orang yang dah tukar
siapa yang belum tukar, just dapat tengok profile ku yang lama
hehe
(^___^)Y


No comments: