Wednesday, June 27, 2012

Hari ini dalam sejarah RCMP memenangi pingat Emas dalam KSSU 2012

Alhamdulillah...
Petang tadi, RCMP telah mencipta sejarah selepas memenangi pingat Emas
bukan sebutir tapi dua butir ye..hehe
sebutir disumbangkan oleh team netball
dan
sebutir lagi pula disumbangkan oleh team futsal wanita
tahniah UniKL-RCMP!

Siap dapat ranking kedua keseluruhan setakat ini okey..
di bawah MIAT yang memungut 3 pingat emas setakat ini.

psst.. Di twitter, ada orang tweet; zaman aku dulu tak pernah dengar RCMP menang pingat, tapi sekarang dah lain. Tahniah!

papepun, esok adalah hari terakhir KSSU
dan team aku, team volley still perlu berjuang untuk suku akhir menentang MIMET
harap2 menang lah!
doakan k.
teringin nak sumbangkan pingat tuk RCMP sebelum aku chow dari sane..
insyaAllah semoga Allah permudahkan segalanya..

2 comments:

miss yanie said...

woww,best nye..t nk join netball ngn futsal skali ea thn dpn..tringn nk join jgk..hakhakhak

syafiqah nabilah said...

sile2. join volleyball pun, sangat2 la boleh =P