Saturday, June 2, 2012

Super Spontan : Zizan Johan, Naib Johan


Korang layan Super Spontan?

Kalau layan bagus la
*give me five*

Siapa yang tidak sukakan hiburan bukan? Tambah pula kebelakangan ni rancangan bergenre lawak tak kiralah drama, movie mahupun program realiti mendapat tempat dihati penonton, termasuk diri penulis..hehe

ketawa-ketawa juga, tapi jangan over sudah lah
nanti manic susah pula
(^__^)

nak dipendekkan cerita, aku memang pengikut setia rancangan lawak di Astro bermulalah dari Raja Lawak, Maharaja Lawak dan yang terbaru Super Spontan. Untuk Super Spontan, mula-mula tak nak follow tapi sebab kawan kata best, dan ianya memang best aku pun follow la.

Dan berikut adalah keputusan penuh Super Spontan akhir

Juara : Zizan
Naib Juara : Johan
Tempat Ketiga : Taukeh
Saguhati : Rahim, Suhaimie & Ropie


Tahniah Zizan
JOZAN memang terbaik
Tahniah sekali lagi !
Semoga hadiah yang dimenangi dapat digunakan dengan sebaik mungkin
Supaya rakyat Malaysia semakin terhibur dengan bakat yang korang ada
bakat yang telah mengurangkan tekanan yang dihadapi oleh rakyat Malaysia
justeru menyumbang kepada penurunan jumlah pesakit mental di Malaysia
*tiba-tiba*

2 comments:

Sharkyra Kid said...

hahah give me five yo!hahah best best kan?? ;p

Zul Fattah said...

terbaik zizan.. u r the best