Sunday, May 23, 2010

Syahir AF menang

8.08 am : bangun pagi gosok gigi bancuh nescafe secawan then terus online

semalam tak online, terpaksa abadikan diri untuk BOOK not FACEBOOK k! so, pagi ni, online terus buka blog dan facebook. Aku ditag di FB (28 notifications) + dapat satu komen di blog (aik satu je..hukhuk saya budak baru belajar..hmm). Then blogwalking kejap terjumpa nih;


Ihsan daripada : RashidLin (klik untuk baca entri pasal Syahir)

OK. Syahir menang rupanya. Ingatkan Adira. Papepun tahniah kat Syahir. Nyanyi leklok eh pasni. Lalala~

8.48 am : offline and back to book..doakan aku..takut nih..adioszz!

5 comments:

Rashid said...

suka tengok syahir joget goyang-goyang ala mexico.. hehe

Syafiqah Nabilah Azali said...

heheh, nak tengok gak ar nanti

Mohd Nur Hidayatullah Bin Jailani said...

shahir tu dulu kumpulan saujana kn? betul x? hehe...tapi ok lah suara dia..tapi aku x berapa nak layan sangat sebab suara dia tu dah biasa2 je macam artis-artis yang ada dekat malaysia nie..

macam faizal tahir ke, black ke, kan lain dari yang lain...dan yang baru2 nie aku ada perasan seorang bakal artis..memang ada kelainan lah suara dia..dia protege joe flizow dalam montor 4..rasa macam boleh pegi jauh 2..=)

Syafiqah Nabilah Azali said...

DAYAT: owh yeke??? aku baru tahu...yup, aku pun rase camtu..Mentor boleh tahan gak la..heheh

zulaikha said...

aku suke suara protege joe flizoe (ila damia)...suara die mmg best :)