Saturday, April 23, 2011

Blog yang aku suka baca kebelakangan ini ..


[ JOMM klik gambar atas untuk terjah blog beliau ]

sejarah perkenalan aku dengan blog ni ;
selepas beliau berjaya menjadi follower aku yang ke-280. rujuk entri INI . maaf sebab baru ada masa nak mengotakan janji ku.. wee ^_^

serba sedikit tentang Blog Cp Hidayah ;
pada mulanya, aku pelik, kenapa CP? Ada kaitan dengan CPU ke? dia ni penjual komputer ke.. then terjumpa la sebab musabab kenapa nama dia CP HIdayah. CP tu bermaksud Cahaya Petunjuk. Hidayah kan bermakna Cahaya Petunjuk. Wah iye tak ye jugak..hehe. Kreatif-kreatif!

Blog yang baru berusia .. 8bulan dan kini mempunyai follower seramai 100++ . Tahniah!  [Aku, dah dekat dua tahun berblog, follower still less than hundred..hehe] Hey Hidayah, can I call u CP, it sounds cool! Untuk loading blog okay, laju amat.

Tapi tapi tapi.. susunan widget tu mungkin akan lebih cool kalau boleh diperkemaskan. I prefer 2 layout rather than 3. Selain tu, main ground kaler hitam tu macam kurang sesuai la dengan background warna warni tu. Tukar kaler putih ok kot. Tapi tak tahu lah. Its up to you CP (^__^)Y. Last but not least, why not you letak widget popular post.. For me, I mesti nak baca yang tu dulu jika melawat ke sesuatu blog dan follow blog tu for sure.

Lagi ape ek? rasenya tu je. Teruskan usaha CP berkongsi Ilmu, tips dan info menarik k. Enjoy blogging ya! Sori jika review ku ada membuat CP terasa. [ala, aku macam la bagus sangat. Bajet!] . Papepun kita sama-samalah improve kan blog kita menjadi lebih baik. InsyaAllah. Terima kasih sudi menjadi follower blog picisan ini. 

[perkara yang tak patut dikongsi di laman sosial] <-- entri best blog beliau yg aku suka baca .. ce klik ce klik =)

Sekian Adiosza !



eh singgah blog beliau tau.. klik sini klik sini ce singgah ce singgah tau!

p/s : 5 followers to go .. Anda nak buat review lagi kah Belle? hmm mungkin la (^__^)Y

5 comments:

Alexandriana Alia said...

nanti i jengah blog beliau

syanabel said...

hehe singgah jgn tak singgah

Noorhidayah binti Salehhudin said...

trima kasih..:) buat entry ni...segala komen adalah sngt positif bagi..saye hihi..and i will try to improve my layout..:)

syanabel said...

sama-sama =)

ada mokhtar said...

thanks for sharing this =)