Friday, April 29, 2011

Makin popular makin sombong ??

Damainya pagi ini, dengan deruan ombak dan kicauan burung (ape aku merepek ni) - padahal aku dah ready nak pergi ke kelas sebelum pulang ke Parit Jawa, kampung terchinta .. hikhik. Kini aku sedang menaip sebuah entri sambil mendengar berita pagi TV3. dengar je lah, sebab mata masih tertancap di hadapan skrin lappy Hijau ni hah..hehe

Ok cukup intro pagi Jumaat itu. Back to topic.

Maafkan diri ini jika tidak sempat membalas komen-komen yang anda tinggalkan. Mahupun tak sempat nak melakukan kunjungan balas. Tapi aku janji, aku pasti akan lakukan jua bila ada masa free nanti okeyh. Alhamdulillah, aku dah jumpa follower aku yang ke-300. Seorang jejaka kali ni..haha. Jom lah gi terjah blog beliau.. jom jom jom 

klik sini --> AZREE

Selamat menyambut Hari Jumaat! Mulakan hari kita dengan senyuman. Teruskan menjaga kesihatan. Jaga je tapi tak amalkan gaya hidup sihat pun tak ok jugak kan. Jadikan, amalkan gaya hidup sihat okeyh?? kepada arjuna di luar sana mahupun di dalam sini, jangan tak gi solat Jumaat pula =)


4 comments:

EZAN IDMA said...

rindunyekat Pt. Jawa :)

Azree said...

Eeh..?? Tidak perasan masa nak follow tu yang ke-300 :)

Hadiah dalam perjalanan eh? Hehe ;)

Terima kasih banyak-banyak.. (",

Aku Skema said...

slamat aku x sombong..haha

syanabel said...

Ezan : mesti ko dah lame tak balik Pt Jawa kan?? hehe

Azree : Hadiah dlm perjalanan? hehe lebih kurg mcm tu lah.. thanks sudi follow :)

Aku skema : yup selamat selamat..hehe