Thursday, November 25, 2010

A word for today!

~Alhamdulillah~


Bestnya hari ini. Seronok! Aku dapat tahu (selepas ber-YM dengan seorang rakan), student batch aku SEMUA lulus Final exam. Yes we did it! Maksudnya, aku pass dan boleh meneruskan pengajian ku di tahun 4 (Phase 3A). Aku terus bergegas ke kolej. Tapi result tak de lah gempak sangat. Jadi gembira itu terus berkurang sedikit sebaik sahaja aku tiba di kolej. Ah janji LULUS! Tiba-tiba rasa cuak lah pula nak masuk tahun 4. Iya lah, semestinya cabarannya akan lagi besar. Aku pun tak boleh main-main dah. Kena serious. Ini berkaitan nyawa orang. (maaf jika saya terlebih serius). Tak sabar nak tau aku group dengan siapa tahun 4 nanti. Tapi aku tak kisah pun itu semua. Yang aku kisah, macam mana lah aku nak cantikkan lagi Restaurant City aku..pening nak fikir. (tiba-tiba je aku nih). For your information, Restaurant City adalah sejenis game kelahiran MukaBuku selain FarmVille. Sape tak tahu, takpe still got time nak ambil tahu..hehe. Till we meet again~

copy pic kau ye Naqib..cantik kot..huhu

Belle' : kalo baca buku, boleh pass punyer. Good Luck to Phase 3A!

5 comments:

mis twit said...

my fav word! :)
u had been tag! come!

SyafiqaNabila said...

dah jawab..hehe thanks phatien!

FarhanaDr said...

Tahniah sebab dapat make through.. Akak pon cuak.. Exam dah dekat.. Tapi seriously akak tersangat malas dan dah tak sanggup untuk teruskan perjalanan ni.. Huhu.. I guess too much anasir dah masuk dalam kepala.. Nak belajar pon takde motivasi.. I really hope that I can cope with it sooner.. Kalau later, abes laa akak.. Hmmmm.. Anyway.. Tahniah skali lagi.. Teruskan semangat dan usaha.. Jangan jadi macam akak, semangat hilang separuh jalan.. Huhu..

SyafiqaNabila said...

Thanks kak. Ala biasalah tu kak. Sebelum berjaya, macam-macam dugaan datang. Benda paling susah nak kawal, emosi. Bila emosi dah kuasai diri, habislah. Semua benda gagal. Percaya tak, kita pernah jatuh dulu. Memang tak nak bangun lagi rasenya. Putus harapan terus nak amek medic. Tapi memikirkan masa depan, harapan family...kita teruskan gak. All the best kak! You can do it! Believe in yourself. Yang penting Farhana kena riang gembira selalu..hehe

Niesya Sya said...

Pik, congratssss okayhh!!!! Terror la kau. :)
Happy tgk kawan2 aku success nih! :D