Tuesday, July 10, 2012

Rumusan Terkini Blog syafiqa-belle

Pejam celik pejam celik. Dah masuk bulan TUJUH rupanya. Cepat betol masa berjalan.

"kenapa jalan cepat sangat ni, merangkak la lain kali wahai masa.." bisik hati kecil ku tanpa didengari oleh sesiapa melainkan korang..muahaha.



Actually, untuk entri kali ni aku cuma nak summarized apa yg berlaku kat syafiqa-belle sepanjang 6 bulan yang lalu. Boleh kan? Kalau tak boleh, aku meroyan nanti.. ok tak lawak Belle.

My Members until Jun 2012. Thanks!!
Alhamdulillah. bertambah ~30orang kawan baru
(^__^)


Apa?? paling banyak pun hanya ada 20 post sebulan...hmph
kena usaha lagi ni

Jom tengok antara senarai post yang mencecah lebih 100views dari Jan-Jun 2012 ;
  1. Kenapa Perempuan sukakan Remy Ishak? (1++ views) -Jan
  2. Dayuskah Lelaki Ini? (4++ views) -Feb
  3. Buang Tahi Lalat? (3++ views) -Feb
  4. Can I speak in English? (1++ views) -March
  5. Part2 l Baca ni, sebagai orang Islam, saya malu mengaku Lelaki ini saudara saya! (1++ views) -March
  6. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ... (1++ views) -Apr
  7. Super Spontan : Zizan Johan, Naib Johan  (1++ views) -June
  8. Malang Tak Berbau (1++ views) -June
p/s : Bulan Mei merupakan bulan yang paling tak produktif!! uh. Tahniah Belle ketika anda di Bulan February. Yeah, kuasa cinta barangkali. *tampar nak?*

okay. Jom tengok pula senarai post yang mencecah viewer kurang daripada 20;

  1. I believe in Allah 
  2. Kenapa Takut Cakap TAK?
  3. Instinct GERAM
[banyak je lagi sebenarnya..kuang3]

Next >> statistik blog


Belle : Alhamdulillah, statistik makin meningkat. Cuma produktiviti tu agak menurun. Nasib baik ada Google, kalau tak memang takde pengunjung la blog ni. Hmmph. Kan best kalau ada orang sudi sumbang entri tuk blog ni. Anda minat? Emailkan kepada disyrubelle@gmail.com (^__^)Y

cantik kan Fasha?

er.. ok bye

salam.

No comments: