Maksud tersirat ayat ni...

Bila lelaki berkawan baik dengan wanita. Mereka tak gaduh pun. Tapi tiba-tiba dia berkata ;

" Let's stop being friends... "

Apakah yang lelaki itu cuba sampaikan kat wanita tu???

Hah siapa tahu angkat tangan! Then tinggalkan comment kat bawah ni ye..

Ala takkan tak tahu??


Emm later I will let U all know okay??!


Personal Taste..

Belle' : I enjoy watching Personal Taste this weekend..lalala

Comments

EDDY DY said…
Tak nak kawan ngan u lagi atau tak nak kawan ngan u lagi sebab i nak jadi special one dalam idup u...cam tu ke?
Eddy Dy : Mana boleh bagi dua jawapan...heheh
FarhanaDr said…
Suke sangat ayat tu.. Dlam personal taste kan? Kan kan? Rase mcm nak ckap kat seseorang laa.. Hik hik.. :p
Kak Farhana : Yup, Jin Ho yg ckp ayat tu...wah, cakap la..ada berita best bagitahu eh..heheh
Lovely Kitchen said…
Salam...singgah jalan2 ptg disini..
Lovely KItchen : Welcome2..hee
azrie said…
ehem2... tol x jwpn tu?
hehe
syanabel said…
@Azrie : jawapan yg mane? Eddy Die kasi tu ke? Aah jwpn kedua tu yg paling tepat sekali =)

Popular Posts