Sunday, July 18, 2010

Maksud tersirat ayat ni...

Bila lelaki berkawan baik dengan wanita. Mereka tak gaduh pun. Tapi tiba-tiba dia berkata ;

" Let's stop being friends... "

Apakah yang lelaki itu cuba sampaikan kat wanita tu???

Hah siapa tahu angkat tangan! Then tinggalkan comment kat bawah ni ye..

Ala takkan tak tahu??


Emm later I will let U all know okay??!


Personal Taste..

Belle' : I enjoy watching Personal Taste this weekend..lalala

8 comments:

EDDY DY said...

Tak nak kawan ngan u lagi atau tak nak kawan ngan u lagi sebab i nak jadi special one dalam idup u...cam tu ke?

Syafiqah Nabilah Azali said...

Eddy Dy : Mana boleh bagi dua jawapan...heheh

FarhanaDr said...

Suke sangat ayat tu.. Dlam personal taste kan? Kan kan? Rase mcm nak ckap kat seseorang laa.. Hik hik.. :p

Syafiqah Nabilah Azali said...

Kak Farhana : Yup, Jin Ho yg ckp ayat tu...wah, cakap la..ada berita best bagitahu eh..heheh

Lovely Kitchen said...

Salam...singgah jalan2 ptg disini..

Syafiqah Nabilah Azali said...

Lovely KItchen : Welcome2..hee

azrie said...

ehem2... tol x jwpn tu?
hehe

syanabel said...

@Azrie : jawapan yg mane? Eddy Die kasi tu ke? Aah jwpn kedua tu yg paling tepat sekali =)