Thursday, July 8, 2010

Tahniah Sepanyol!

Assalammualaikum kawan-kawan. Selamat pagi!

Berita pagi dimulakan sekarang...Spain berjaya menewaskan Jerman dalam separuh akhir pertandingan Piala Dunia 2010 dengan keputusan 1-0..In English, we can say like this laa: "Spain have advanced to their first FIFA World Cup™ Final, Carles Puyol's 74th-minute header securing a deserved 1-0 victory over Germany in Durban" Rujukan di SINI

Ala, aku tak tengok pun diorang lawan, tengok result je...huhu. Tahniah untuk Spain. Good Luck ye bertemu Belanda lepas ni (gaya cakap macam pemain Spain baca je blog aku nih..haih)

p/s : Sotong yang gitu-gitu tu..ala sotong yang tu, betul tak tekaan ia kali ni ek? Ia pilih Spain eh? kalo ye hebatnyeee...adeh apelah gi caya kat Sotong tu, gi masak dan makan bukan kah lagi sedap..haha


No comments: