Seyes terkejut baca ni - karangan UPSR

Dengan bangganya, dan segala hormatnya.. saya ingin memperkenalkan.. bahawa inilah karangan saya semasa masih bersekolah rendah..

selamat membaca pembaca-pembacaku..

boleh rujuk sini untuk paparan lebih jelas


....
...


..
..


...
....


Cop. Cukup. pembetulan! nama dia aje sama dengan aku okay, tapi ini bukanlah hasil tangan sebenar dariku..harap maklum semua...ngeh3

adoi! memang tak boleh blah kot baca ayat dia nih. Ok fine, standard karangan UPSR la kan. Yang aku tak leh terima, kenapa perlu sama dengan nama aku. Dah la Syafiqah, pastu Belle pulak tu. Huhuhu. Uwaaa. Kalau Nabilah Belle ke..boleh terima la juga.  Tapi ini syafiqah Belle (alamat rasmi blog gua tu beb) ayaak.. And siap nama 'samaran secret' kau. Jangan main-main. (dah tak secret dah dik, pembaca blog akak dah tahu..heheh)

maaf ye adik, akak bukan nak malukan adik. Masa akak darjah macam adik, penulisan akak lagi teruk kot dari adik. Cuma tak publish je dekat tenet. Dulu, tak maju cam sekarang.. Belajar sumer guna tenet je. Adik ni kira beruntung. maaf tau dik. Cerita adik best la. Cuma. Cuma Akak. Cuma terpegun yang nama kita....  samalah.. Sama SANGAT-SANGAT!! hoho (^__^)V

Comments

RiangRiang said…
hoho..dapat A x karangan nih??
En iLham said…
haha
memang lawak
tak bley blah dah ada ex boyfren
ko bile lagi belle??
FarhanaDr said…
Wakaka.. Adoiyai.. Smpi bgini skali ya.. Isk3..
riangriang : entahlah, kalau view page nih, ramai bagi komen yg negatif..huhu..kena usaha lagi si Belle nih..huahua
En Ilham : tahu takpe..mantap la budak nih..kalah aku hah...haha

oh aku eh? tunggu la..nanti-nanti..huhu
FarhanaDr..tu lah, harap dia ni lulus ngan cemerlang penulisan UPSR..heee
lebor said…
oh nie ntah2 ko yg reka sndri..nk bg view nek..hahaha
lebor : haha tak de mase ah nak buat cenggitu
Wan Ahmad Nabil said…
hahah. waktu kecik macam ni lah kita buat karangan. bukan tahu apa. apa ada dalam fikiran main tulis jee. :)
Anonymous said…
lol same birthday with me!! haha -randomviewer :D

Popular Posts