Tuesday, June 15, 2010

Aku tukar template lagi..maaf ye

adoyai sorilah korang..kalau ada yang perasan, aku asyik tukar template je seminggu ni (kalau takde yang perasan, oh betapa amatlah malu diri ini..T-T). Biasalah, aku ni dah la tak kreatif, ade hati nak hias blog ni kasi baekk punye kan. tapi akibatnya, bila aku check kat Nuff, visitor berkurang la..buffered earning pun tak dapat dah. aku rasa sebab tempoh nak loading blog aku lama sangat kot...nak tunggu yang reben-reben pink tu keluar lah..ah leceh sungguh. Memang la tajuk template tu 'the cutest blog'..tapi kalau dah 'laju sangat', bukan cute lagi dah okay..adoyai. Jadi aku decide untuk tukar yang simple-simple aje..senang lorrr. (ces padahal diri sendiri yang tak rajin ber-blogwalking dan entri pun kurang menarik..alasan sungguh la ko belle')...lagi satu, kesian la pada mereka yang agak kurang laju connection internetnya kan, mesti fed-up kan..lambat gilerrr loading (baik tak aku fikirkan pasal kemudahan korang..ye thank you)..last but not least, terima kasih kepada pembaca setia blog ini (kalau ada laa)

p/s:akan cuba update sekerap mungkin..tapi kalau idea kering, masa pun takde..apa boleh daku buat kan.."usaha manusia tidak akan boleh melawan kehendak Tuhannya"..percayalah (~_^)

ini adalah entri yg ke-13 pada 15hb dalam bulan  ini

1 comment:

Izzatul Ismail said...

hehe takpe simple pon dah perfect kan