Thursday, June 17, 2010

dari Johor ke Indon ke Swiss

baru balik selepas menjadi pemandu pelancong jap tadi. Orang Johor pakat mai Ipoh ramai-ramai, takkan tidak bawa diorang pergi jalan-jalan. Tapi kitorang tak ke mana sangat pun. Ada apalah sangat tempat yang best malam-malam kat IPOH ni. Just pergi makan kat Restoran Dee Jay Arr, pergi Jusco dan makan 'Supper' di dataran. Macam biasalah kat dataran, kalau 'nasib baik' dapat tonton orang yang tak lepas audition AF (melampau tak ayat aku ek?) mendendangkan lagu bersama gitarnya sambil kami menjamu Char Kuey Teow basah. Huh, makanan memang lazat, cuma 'tang' penyanyi tak pass AF tu je la spoiler. Eh jap..tapi yang kali ni agak better, suara boleh tahan..cuma ekspresi muka agak berlebihan dan mungkin 'pitching' tu ada lari sikit..boleh cuba la lain kali ye..wakaka. papepun, kesimpulan kat sini adalah..BEGITU SEKALI EK NAK CARI REZEKI..tidak mengapalah..asalkan rezeki itu halal. 

Nak kongsi sikit la..bile check kat Feedjit..aku jumpa ni...teng teng teng


--> klik gambar untuk paparan lebih jelas

Atas tu Flag Indonesia kan? Wah ada orang indon melawat di sini la. Selamat datang Pak..Ibuk. Sihat enggak? Gi mana belog nya...ganteng enggak?? moga happy sekali membacanya..lalala...Oh tapi rasanya mungkin datang daripada teman-teman yang belajar di sana barangkali..hehe


Goalscorer Gelson Fernandes (left) of Switzerland celebrates victory with team mate Benjamin Huggel after tha 2010 FIFA World Cup South Africa Group H match between Spain and Switzerland at Durban Stadium on June 16, 2010 in Durban, South Africa. (Switzerland 1 - Spain 0)

No comments: