Monday, June 28, 2010

seharian di Johor Bahru

Rasanya tak perlu aku ceritakan mengapa aku sepi selama tiga hari tanpa sebarang entri, sebab gambar-gambar ni nak berceloteh..ayuh


bermain bowling di Daiman JB

Makan di VIVO, Jusco Tebrau...JB..pizza yang nipis tapi rangup 

menonton knight & day..hehe

Terima kasih kepada rakan-rakan yang dulu se-sekolah denganku, yang sudi hadir memeriahkan reunion kali ni. Walaupun tak semua dapat hadir, walaupun majlis ini simple, walaupun plan dibuat pada saat-saat akhir... kenangan  bersama korang semua pasti takkan boleh aku lupa..hehe..seronokkk.. 

pada rakan-rakan yang tak dapat hadir, maaf dan InsyaAllah kita boleh buat lagi lepas ni. Semoga persahabatan yang terjalin berkekalan selamanya dan semoga success semuanya. INTEM boleh! (tiba-tiba).

4 comments:

En iLham said...

terima kasih untuk kau belle yang organize program ni
kalau ko xde nak gerakkan alamatnya memang takdelah kite jumpe hari sabtu ri2
aku pun happy sangat. ntah bile lagilah dapat jumpe lagi kan
semoga ukhuwah persahabatan kita kekal selamanya
insyaAllah

Syafiqah Nabilah Azali said...

same2..aku senanya nak masukkan sekali pasal ALUMNI, tapi takde amek gambar kan hari tu..huhu...aminnn insyaAllah

cik senah said...

betullll. happy sangat2 ok. thx la kat belle. sanggup turun dari jauh. and berkejar2. oh we owe u a lot. :) and insyallah for next event kite plan lagi sama2 ramai2 k. ringan sikit. *senyum* ukhwah fillah abadan abada

Syafiqah Nabilah Azali said...

ala ape je yg aku buat...kalo aku je yg plan, korang tak datang..tak menjadi jugak kan..hee..thanks kat semua! InsyaAllah next event kita plan lagi gempak..yeahh!