Tuesday, June 22, 2010

Keyword for last month, last week & this week

Baru-baru ni, antara penyumbang terbesar UV blog SN adalah daripada GOOGLE search Engine (SEO). Jom semak antara keyword yang tersenarai ni okay??!! (malas nak taip, tunjuk guna gambar boleh kan? hee)

(this week)
Paling meng'confius' kan adalah 'trak handalan tentera darat'...rasanya tak pernah tulis pasal tentera..emmm. Slot Akasia Shah Jihan antara penyumbang terbesar! ada dua maksud di sini. Pertama, cerita itu memang best. Kedua, ramai yang tak follow kat TV, so cari di internet, just nak tahu ending cerita tu...emm, aku pilih pilihan pertama kot.

(last week)
Prince of Persia memang best. Tak rugi buat entri pasal tu. Tak rugi juga bercerita tentang bola..heheh. Opss Ika, ada orang stalker kau..hati-hati beb...peaceV!

(last month)
Syahir AF adalah penyumbang paling bergaya..hehe. Biar aku betulkan ejaan nama sebenar beliau..SHAHIR..hmm..Ape cer Shahir sekarang ek? Tak sempat nak tengok astro sebab tak balik kampung..uwaa..okay gediks!

p/s: tak sempat lagi nak view tentang SUKMA yang menyaksikan Terengganu menjadi juara keseluruhan, busy view benda lain..kuang3. Fakta ini harus tahu ye kawan-kawan supaya kalau orang tanya nanti, negeri mana ek JUARA SUKMA 2010 (sejarah Malaysia)...takdelah terkial-kial nak jawab..hee

No comments: