Tuesday, March 29, 2011

kami punya birth date sama lah!

  • hari ni masuk minggu kedua aku di Taiping


  •  bersarapan dekat dengan rumah sewa


  •  Di klinik kanak-kanak ..


  •  nak tiru gaya baby dalam frame atas ni..


  •  perkara best hari ni, aku jumpa kanak-kanak yang lahir sama tarikh dengan aku lahir. beza nya, aku 28/08/88 .. dia 28/08/08 .. hehe best kan..


  • Dr Tharam siap mintakkan nombor telefon dan alamat rumah tu. so that nanti aku boleh bagi hadiah masa birthday kami  and celebrate sama-sama... ape lah Dr ni


  •  cutenyerr bayi ni


  •  dinner jom!






  •  Good Night. esok ada kelas dengan DR H .. be prepared!

3 comments:

zulaikha said...

wohooo...makan kueh tiaw goreng agak nampak lahap ye...haha...lapo sangat eh...

weh, ko pakai ape ha utk acne? dah clear beb muka :))

syanabel said...

@zulaikha
aah lapo lapo..hehe

untuk acne aku, dia on off la. mula2 aku pakai NURIZ, ok lah..tapi sejak dia kata produk tu menipiskan kulit, aku stop and naik balik ar acne.

Now, aku gi facial je kalo ada money and time.. dan tak lupa minum lah soycollagen..hehe :)

clear dalam kamera je tuh..jgn tertipu ;P

auctions said...

wah comel2 semua...