Monday, March 7, 2011

AF9 adalah Akademi Fantasi yg terakhir?


Selamat malam semua.


  • Akhirnya berita yang ditunggu-tunggu oleh jutaan peminat AF9 menjadi kenyataan. 
  • Aznil Nawawi atau lebih dikenali dengan nama Paknil sah kembali menjadi pengacara untuk Akademi Fantasia 9(AF9). 
  • Untuk pengetahuan, AF9 adalah Akademi Fantasia terakhir yang bakal diadakan.
  • Diharap dengan kembalinya Paknil mengacara AF9, rating AF9 akan kembali meningkat seperti di zaman kegemilangan AF dulu. 
  • Apa pendapat korang?
sumber? [SINI
  • hah, pengacara dah mantop .. harap-harap peserta meletop lah ye :-)
  • walaupun artis yang lahir dari rancangan realiti ni dianggap macam artis mee segera, aku tak rasa pun macam tu. Dulu ada la sikit-sikit (tipu lah takde..grr)
  • contohnya AKIM dan HAFIZ. Suara diorang memang sedap giler dan diorang popular sampai sekarang pun disebabkan bakat yang diorang ada
  • Rancangan realiti ni perlu la sebagai platform nak jadi penyanyi yang dikenali ramai
  • sekarang bukan macam dulu
  • lain la ramai orang yang macam ANA RAFFALI. Upload video dekat YouTube je dah boleh menang AJL
  • Betul tak??
  • point aku kat sini. Stop la diskriminasi. Malaysia dah makin maju, tapi fikiran rakyat still ..
p/s: Manusia sekarang makin ramai nak jadi penyanyi. Kalau memang ada bakat terpendam yang memang betul-betul power takpe lah juga. Hmm.. kenapa ye. Aku hairan. Tak nak ker berlumba-lumba jadi doktor, peguam or engineer?

No comments: