Tuesday, July 26, 2011

Segmen : Mari Cari Kembar Blogger

salam. Jom join segmen Cik Najihah.


28 OGOS 1988

syarat-syarat penyertaan :
  1. Letak header daku & link ke entry ini
  2. dalam entry letak tarikh lahir korang
  3. Lepas siap, sila hantar URL entry korang kat entry ini ye. 
  4. Siapa yang nak join silakan.
  5. Done!

Korang yang join akan daku listkan mengikut bulan lahir. 
Selamat bertemu kembar!

CLOSED : 26 July, 12 tengah malam
                                  

9 comments:

cik najihah said...

tq for joining :)

cucu umie said...

sudah jumpa kembar blom??

syanabel said...

ur welcome Cik Najihah.

cucu Umie : erk belum. Tak cek lagi..huhu

adrinaqamarina said...

ingat kembar ni muka sama, rupanya date ke. hehe.

Shaherah said...

Chak chak.. Hye.. Sehat ke?
Shera lupe nk join segmen ni lar..
Tapi tak ape lar.. Shera singgah2 gak blog2 yg join.. Hehehe..
Shera lahir bulan 4..
Meh lar singgah..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

syanabel said...

qamarina : aah, mula2 akak pun ingat macam tu..hehe

syanabel said...

shera : Hye, alhamdulillah sihat aje. thanks sudi singgah ~

hira said...

singgah sini dari segmen cik najihah. kunjungan dari bulan oktober. salam perkenalan. hehe :D

Mira Marcello said...

ehhhhhhhhh,
akak nie bukan ke yg kat dalam group alumni rka smkbm tu?

senior saya laa kalau mcm nie ^^

sukanya bila senior kat smkbm kembar bulan gn mira :)