Saturday, July 2, 2011

RCMP India Tesco Myvi Bihun Sup

Biar gambar ini sahaja yang berbicara
[klik pada gambar untuk proses tumBESARan

 Pada hari ini, pelajar baru RCMP akan mula mendaftar di Kolej UniKL RCMP. Hari ni untuk pelajar diploma, esok pula untuk pelajar MBBS.

 Abaikan 2 orang model di atas. Cuba baca banner kat atas diorang tu. Ada tulis, 'dengan kerjasama VINAYAKA MISSIONS University India'. Yes! Bermula tahun ini, separuh daripada pelajar yang mendaftar akan belajar clinical di India [dengar cite macam 150orang untuk intake tahun ni]. Intake pada tahun ni agak ramai berbanding tahun-tahun yang sebelumnya [iaitu 100orang sahaja]. Entah cukup entah tidak kolej aku tu. Dah la 'besar' kemain..haish..

 Malam semalam, tiba-tiba dapat panggilan daripada Ira. ''Belle, jom pergi Tesco." Haa orait jugak, boleh beli belah barang dapur dan lain-lain. Duit pun tengah masyuk sekarang nih..hehe. See, barang yang kitorg beli mengalahkan shopping dengan satu family. Entah apa yang kami beli pun aku tak faham..haha

 Posing jap dengan MyVi baru sebelum pulang. Cantekk!! kereta itu ye Ira..hee

 Kagum dengan design dalam kereta. This is Best Bro!

Alhamdulillah. Berkat kerajinan kuar membeli belah semalam, maka terhasil lah semangkuk mee hoon Sup Ayam. Kenapa tak berkuah? entah, mane aku tahu derr..haha. Yang pasti, itu memang Mee Hoon Sup..kahkah. Sengaja meletakkan gambar family kat situ. Sungguh, aku rindu giler nak balik kampung sekarang ni. Arghhh nak balik!!!! And yang oren tu, air twister, first time beli versi 1.5L. Again, duit tengah masyuk la katakan..hehe

Bye. Thanks for reading ya!

No comments: