Thursday, June 9, 2011

RCMP VS MIMET

Alhamdulillah !


mungkin ini lah yang dinamakan berkat kesungguhan dan kegigihan
akhirnya membawa hasil yang memberangsangkan

walaupun kami tewas
menang sekali, kalah dua kali
tapi kami seronok bermain
tak macam time kami kalah pada game yang sebelum ni
main macam hape..huhu

mungkin itu lah yang dinamakan
kita main bukan untuk menang
tapi untuk kepuasan

kira macam tewas bermaruah jugak la
hehehe

Syabas Team RCMP
kita bermula daripada zero. 
- tak pandai dig dan main tiga -
tapi akhirnya,
 kita pandai dig, first ball dah lawa, boleh main tiga 
dan paling best sekali ..
boleh spike!

"nak upload gambar bersama team MIMET kat sini
tapi gambar tu pada diorang
tunggu la diorang upload kat Facebook.. hehe"

kata-kata akhir; Thanks MIMET, jumpa di MIAT dan sama-sama lah kita menyokong antara satu sama lain di sana nanti ye..hehe. Maju untuk PERAK! {tiba-tiba}

Hard Work Pays -





4 comments:

Mahfuzah said...

belum cukup lagi.. kene work hard lg ok!

Anonymous said...

I like ur post!!!

syanabel said...

kak Poja & Ainaa : insyaAllah kita boleh!

Mahfuzah said...

Suddenly, I believe in all of you guys.. Trust each other, Work Hard, and stay FOCUS. InsyaAllah we will success together. Man Jadda Wa Jada!! Man Shabara Zhafira!!