Tuesday, January 11, 2011

Berani giler ah 'ARTIS' nih

Selamat Malam Selasa ..
Entri kali ni
aku ingin memperkenalkan seseorang kepada korang
Beliau ni 'Artis Youtube Malaysia'
Ikut sejarah pengetahuan aku
Beliau adalah artis Youtube kedua yang aku kenali
selepas ANAS TAHIR
em perlu ke aku masukkan Ana Raffali dalam senarai Artis Youtube?
 kalau ye, beliau ni jatuh ke tangga ke-3 la..hehe
tak mau cakap banyak
tengok sendiri lah video ni
then baru komen best ke tak 
okay?


 sweet nyer .. agak2 ada tak orang nak buat macam ni tuk aku
(^_^)Y

ni boleh kena kencing manis.. triple double sweettt.. haha

Nama beliau Aziz Hazmi
(klik untuk ke page beliau)
Berminat untuk melawat belog beliau ?
nahh amekkk nih

Siapa tak kenal Hanis Zalikha kan
for those yang belum kenal dan nak kenal
meh pergi belog HANIS ZALIKHA

3 comments:

alexa yussida said...

haha..dia ni sweet sgt..terlebih makan gula agaknye:P

Arizakiah said...

Memang dah betul-betul parah.....
Kesiaaaan...........

SyafiqaNabila said...

hehehe.. he is so funny~