Saturday, January 29, 2011

Sekadar taipan ringkas

huh baru je selesai menunaikan solat Isyak selepas baru pulang menonton
Shaolin
Best cite tu. Lakonan Andy Lau dan Nicholas Tse juga dibantu oleh pelakon undangan, Jackie Chan! hehe. 
Mengisahkan perebutan kuasa dan kisah seorang Raja yang zalim tapi akhirnya bertaubat. Part yang best, kungfu2 la plus Andy Lau yang masih ganteng walaupun sudah berumur..ngee. 
Aku ni, jarang kot layan cite cina, especially cite kungfu2 nih..tapi disebabkan dah takde choice, niat di hati membuak2 ni nak tengok wayang. 
Tambah pula bersama sahabat yang dirindui.
So apa lagi, kami belasah je lah apa yang ada 
(^__^)


Tatkala ini, mesti ramai yang dah berada di kampung halaman masing2.
 Aku je yang tak balik2 lagi. Tiket habis la. terpaksa balik hari Sabtu (padan muka suka beli tiket lambat-lambat lagi). 
Ok, taubat dah, pasni nak beli tiket bas seawal yang boleh..hehe. 

Hari Ahad ni ada satu event yang bole kira agak penting juga lah. 
Harap-harap segala yang telah dirancang, berjaya dan berjalan dengan lancar hendaknya. Doakan kami okay? 

Seminggu aku cuti, aku kena, aku mesti rancang baik-baik jadual aku. 
Semoga masa aku digunakan untuk perkara-perkara yang berfaedah.. yeah! Maju untuk diri sendiri. Okay lah. Babai. Beta mau sleepppzZzzzz

terima kasih sudi baca

2 comments:

zati embong said...

happy balik kampung!

Anonymous said...

Ahoy
I used this excellent software drm-removal and used it for removing drm from itunes protected audios a years ago, it did the job well, btw. Then I bought mp3 player and it could't play my wma files so I decided to [url=http://drm-removal.com]convert wma to mp3[/url] with drm-removal. It works perfect! Just in a few clicks, you only need to click "Add" button and choose the folder of wma files. They will convert all the files simultaneously at a really high speed. If you have the same question and need to convert wma to mp3, you should try drm-removal!
I am big lovers of audiobooks and actually wonder, if it legal. I bought a book (now its mine!) from napster, but may be its drm and I can't copy it to my MP3 player!! Thats dick!! I can remove drm - but what about legacy?

thanks in advance!