Monday, January 10, 2011

Ini bukan entri pasal AJL25 !

Tak nak cakap pasal AJL!

I'm done with my exam..yeehaa
Maybe I will space my time to write an entry about it later
Because this is my first examination in Phase 3A.

Kenapa bukan Black yang Juara??
Aku tak nak cakap pasal AJL lah!

Best tadi makan Dominos Pizza
Ada masa aku upload gambar okay??

Benci la
Vokal terbaik 
kenapa bukan Black??
Aku tak mau cakap pasal AJL lah!!

Penatnya..
Letihnya..
Apa nak buat weekend ni??
Okay, takmau mengarut lagi
jumpa lagi

pssst : ada orang kata muka aku iras-iras Ana Raffali ? adeh jangan lah kata begitu.. malu I. Muka dia yang macam I :P

3 comments:

Arizakiah said...

Memang tak nak cakap tapi mana-mana pun pegi orang cakap tentang AJL, jadi tercakap jugakla kan....
Kalau dimake up mungkin lebih cantik dari ana rafali..kan..kan..kan...

SyafiqaNabila said...

aik Mummy, ada apa-apa ke nih?? hehe.. Ana Raffali tu jauh lg cantik kot...mane leh lwn dia.. :-)

sarra azzam said...

haha..black xbest..boo..
bab iras2 ana rafali tue mcm ade la jgk..