Friday, January 14, 2011

kebaikan ShoutBox, tapi...

Soalan ni dah lama nak tanya tapi baru sekarang berkesempatan nak buat. Seperti yang dah tercatit di atas (tajuk), aku nak tanya pendapat korang.

Perlu ke letak SHOUTBOX kat Blog?

Sebelum jawab, nak bagi sikit pandangan aku tentang 
kebaikan ShoutBox, tapi... ;

Baiknya .. tapi ..
  • Dapat bersembang dengan pembaca blog kita
    • tapi.. sembang real lagi best kot
  • Merapatkan ukhwah gitu
    • tapi.. opss takde tapi :P
  • Boleh exchange Link
    • tapi aku dah ada page khas untuk exchange Link 
  • Boleh tambah Follower. Best2!
    • tapi banyak cara lain lagi kan nak tambah Follower 
  • Mudah untuk Blog Walker meninggalkan jejak mereka
    • tapi betul ke diorang 'JUJUR'. Dah baca entri kita? Kadang2 mereka (bukan orang di sini) puji, "nice entri!", tapi tak sure lagi kan mereka betul2 dah baca entri kita. Tak suke lah jejak tak ikhlas ni..uwaa
  • Hah baru la meriah sikit Blog kita, terasa ber 'nyawa' gitu ..
    • selain cek komen di entri, setiap kali buka blog, mesti nak cek ShoutBox. tapi .. widget tu memberatkan blog la pulak.
So, ape kata korang pula ye? jangan segan-segan meninggalkan komen

Belle' : abes la, pasni Shoutbox aku mesti kena ban dengan pelawat :P

3 comments:

Nur Mudrikah said...

setuju. kdg2 tu ada yg maen jerit sesuka ati je.. tahap keikhlasan kta tak taw

Wan Ahmad Izudean said...

ade je yang tak baca post. terus je puji nice entry.harap kite gi blog die balik..hehe

SyafiqaNabila said...

Nur Mudrikah : hee tahu takpe kan..ngee

Izudean : memang ada yang macam tu. Hal camtu la yg kita nak elakkan..

Walau ape-pun.. takde komen tak bermakna, tiada pembaca.. kan kan?