Thursday, January 6, 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

Tagged drpd Alinaclover ..

Klik gambar untuk join!

Yeah. Kelas habis awal. So masa di isi dgn menghupdate belog. Wah, tak sangka plak ramai yg mengomen entri Nasi Daun Pisang. Korang ni, bab makan laju je eh. Tapi bagus lah camtu. Semangat sikit aku nak hupdate belog. Kalao tak sebelum2 ni sepi je entri tanpa komen..macam ckp sorg2..uwaa (T_T)Y.

Okay. Tagged kali ni lain sikit. Aku kata lain sebab ni first time aku dpt tagged jenis GiveAway. Apakah menatang tu? Entah la. "Bagi jauh ??" So, tuk menyelesaikan masalah yang bermain2 di benak ku, aku pun mintak tolong 
Mr Google
Jawapan yg aku dapat adalah seperti berikut;

GIVEAWAY =
1. To make a gift of.
2. To present (a bride) to the bridegroom at a wedding ceremony.
3. a. To reveal or make known, often accidentally.
    b. To betray.

Jadi faham lah hamba bahawa.. ku ada peluang dapat hadiah la!! nak2..hee
jom join sekali..

korang hanya perlu :
  1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!". (letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry original contest ini)
  2. Jadi follower blog ini...
  3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
  4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...


Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

nak tag :

Ceria selalu tau korang! Assalammualaikum . . . .

3 comments:

Izwan Ikhmal said...

Menarik3x!!
=)
Salam ziarah...
jom laa singgah blog atok...

http://atokkau.blogspot.com

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

alinac lover said...

hehehe anda wangi :)