Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

Assalammualaikum ~

Hari ni aku dapat tahu beliau buat segmen lagi
beliau tu siapa lagi kan kalau bukan

Ben Ashaari

[ Klik gambar untuk join segmen ni .. ]

OK... masa untuk mulakan ... Bagi yang berminat nak join ... sila sediakan satu entri khas ...
  1. Letak banner yang disediakan ..
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011 dan linkkan ke entri ini [klik gambar] ..
  3. Tu jer .. Tinggalkan link di ruangan entri ini [klik gambar] ..  TOLONG POST SEKALI JE URL TU YER ! - pesan BA

cantik dan cool ar banner kali ni .. I loikeeee. 
Apa tunggu lagi.. ce gegar ce gegar
khas buat anda semua yang join segmen ni & baru singgah di blog yang kerdil ini, selamat datang Syanabel ucapkan. 
Have a nice day & ingat satu ni, 
Life is too short to be UnHappy
 (^__^)Y

eh jangan lupa undi BA kat [ sini ].. aku pun tak undi lagi senanyerr .. hehe

k chalo beta .. nak pergi main badminton berlatih untuk ke sukan Asia .. ahaks

15 comments:

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- dulu 75, sekarang dah 88.4 ...
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan.....mari kita gegar beramai-ramai...

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

mas saari said...

salam singgah dari segmen abg Ben...
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no. 66

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan dari segmen gegar 1000 blog abg ben.... peace!! ^_^

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jom main Layang-Layang dengan Nadh nak?

Golden Rose said...

salam perkenalan....dtg gegar disini...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

...:i'm ezza haniza:.... said...

hai,i datang follow belog u:)

mari kita gegar sama2 ..

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

princess_virgo4a said...

dtg gegar group 3..

http://aainaa4a.blogspot.com

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

Azza Firza said...

azza gegar sini, mari gegar bel0g azza juga ye, happy bl0gging :)

http://zaza96.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

Anna Boleyn said...

Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)