Thursday, May 5, 2011

Nak berdiri ke duduk ?

Pada suatu hari, dengan muka begini
sebab kami tak tahan sangat nih, kena berdiri lama waktu kelas bed-side
[bukan sebab kena denda macam zaman sekolah dulu2 okay],
hmm.. ada la dalam 2-3 Jam camtu kene diri ,
kami pun dengan selamba berani tapi cuak juga lah 
menyuarakan pandangan berbunyi;

"Dr, apa kata kita duduk. Nampak macam ada kerusi kosong kat sana."

Dr pun reply la dengan lebih selamba + sedikit sinis..

"Hah, tu la...nak sangat jadi doktor, berdiri la korang. Nak duduk.. pergi jadi kerani sane." 

kami : erk.. haha

3 comments:

Farhana Jafri said...

hahaha slambe je jwpan dy.. msti baran je dlam hati tu kn.. hik3 sabo la ye~~ ;)

jemput singgah ANASAURUS :)

EZAN IDMA said...

hahahah. sinis!

Anonymous said...

Pika, from the way the doctor answered the ques, i know exactly who is it... tp, sape yg said "Dr, apa kata kita duduk. Nampak macam ada kerusi kosong kat sana."???

-Mr Anon-