Sunday, May 29, 2011

Cara-cara menambah follower

Ilham menulis entri ini lahir selepas ku membaca entri Blog Mis Twit .
  • Jawab 'Tagged'
    • Aku dulu susah nak menjawab tag ni. Aku akan tengok menarik or tak dulu dan of course kalau ada masa mengizinkan baru jawab tag tu. Ni contoh tagged yang aku pernah jawab : 20 random things about me
  • Join Kempen
    • Cara ni cara yang paling aku suka. Di samping kita dapat tambah kenalan blogger, kita juga boleh dapat pahala sebab berkempen. Ala, nama pun kempen kan, mesti lah sesuatu yang berinfo dan mengajak orang ke arah kebaikan..hehe. Antara Kempen yang pernah ku join : Kempen kongsi Idea l Permainan dulu-dulu & Cover your AURAT campaign

Belle : InsyaAllah, blog ni akan mula mempromosikan iklan shopping secara online. Harap-harap nya korang tak kisah. Aku saja nak bantu kawan-kawan berbisnes..hehe. Em kalau korang teringin nak mintak aku promosikan korang punye bisnes, jemput la tinggalkan link. Free of charge. Nanti aku letak link korang kat [sini] ataupun aku akan buat macam post [ini].


3 comments:

EZAN IDMA said...

mungkin pandgn org lain2/ tp bg aku, kalo nak dpt follower, yg penting entry kita bagus dan menarik mint pembaca dan kite juga kene selalu bw blog org lain, sekadr berkongsi. peace.

syanabel said...

aah betol tu. Tapi seyes bukan sng nak buat entri yg betul2 bermutu..hehe

Khir Remmstein said...

Assalam, saya meminati penulisan tp masih baru berblogging. Saya ada 2 blog, 1 utk melatih penulisan inggeris (khirremmstein.blogspot.com) dan satu lagi utk karya kreatif Melayu (www.khirremmsteinart.blogspot.com). Mohon sokongan follower atau circle G+ utk menambah kenalan & silaturahim. Setiap respond akan saya balas kembali. T kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...