Wednesday, December 15, 2010

Result PMR diumumkan 23 Dis ini

  • Keputusan PMR 2010 akan diumumkan pada 23 DISEMBER INI
  • Keputusan akan dikeluarkan pada hari yang sama mulai 10 pagi

 - sumber BERNAMA

$$$$$@@@@@&&&&&^___^&&&&&@@@@@$$$$$

agak-agaknya

Apelah adik lelaki bongsu aku tengah buat sekarang ni ??


Bersuka ria ker ? (kanan)


Tengah main DOTA kot..


tak pun tengah belajar tuk SPM.. haa ni better kot



ke tengah panjat gunung..amboi3 tak ajak kakak ea.. 
eh cute membe kamu.. kenal kan kat kakak ye t.. huahua

walau apepun adik aku tu tengah buat sekarang, aku tahu
jauh dalam hati dia..

sedang


 menunggu dan berharap
(gambar mesti nak macho)

agar result PMR dia..  seperti yang diharapkan.

so Good Luck to you Syaidi
I know you did your best and you can do it!
Pray a lot and InsyaAllah...

teringat dulu, masa tunggu result PMR. Malam sebelum tu memang konfem tak leh tidur la. Then, esok pagi nye.. dapat call dari sekolah kata result aku kena tahan. Aku ada hutang katanya. Adush cuak kot. Bila pula aku berhutang pape ni. Rupa-rupanya saje eh nak suruh datang amek kat pejabat. Mak aku pulak lagi advance, dah call pejabat tanya pastu nak rahsia2. tersiksa batin woo. huu

ok enough for now..chow lu

Belle  : Bola, tengah lawan. Malaysia menang ea?