Monday, December 27, 2010

aBout me - tagged

Ku di tag oleh mis twit

once u have been tagged,u are supposed to write a note with 25 things,fact,habits or goal about you..at the end choose 10 people to be tagged..u have to tagged people who tagged u..if i tag u  because i want to know more about u..


Bismillah....

  1. Nama diberi Syafiqah Nabilah. Binti? tengok kat tajuk belog pun boleh tahu kot.
  2. Nick name? Kengkawan suka panggil Belle' (cara sebutan sama cam loceng in English) klik sini untuk sejarah nama Belle'
  3. Lahir tahun Naga. Bulan Virgo. Sinonim dengan no Lapan. (DUALAPAN.LAPAN.LAPANLAPAN)
  4. Kata emak, doktor hospital Muar yang sambut aku
  5. Tahun depan, genaplah 23tahun umurku
  6. Anak kedua dari enam
  7. Lepas SPM, masuk KMJ then gi UiTM kejap :-(
  8. Sebab jodoh aku yang sebenar kat UniKL RCMP :-) 
  9. Sekarang tinggal kat Ipoh. 5tahun kena duk sini tuntut ilmu. Doakan aku berjaya tau! 
  10. Tak sabar nak tunggu tahun 2013~
  11. Pastu harap2 dapat further lagi study..ameen
  12. Next baru boleh fikir pasal kahwin
  13. Dah 2X failed in LOVE. Hampeh tul la aku. But what to do. after this, I will just leave it to Allah.
  14. Sangat sinonim dengan insan huruf A agaknya aku ni
  15. Suka dengan sukan tapi akibat kekangan masa terbantut sikit la aktiviti riadah ku kebelakangan ni
  16. Bollywood addict! tapi korea pun layan jerrr
  17. Sangat menjaga kesihatan diri especially emosi.
  18. Tak suka pedassss
  19. Pemalu but easy going dan selamba plus ganaz
  20. NO pain NO Gain & Live Your Life ...

ok now tag to 25 person who you would like to know..

  1. Lis Amir
  2. Materazi
  3. Titirara
  4. Sangwada
  5. Azuan
  6. Wanblur
  7. wardah alisya
  8. NIsaq
Tag lapan orang je lah. I like eight! lagipun tak larat nak taq 25 orang.
info : mereka yang ditag adalah follower baru belog Azali's Daughter

No comments: