Monday, December 20, 2010

best sangat ke tengok kartun? euww

Jangan cakap yang korang tak pernah tengok kartun ea. Tipu lah tak suka. even aku sendiri suka tengok kartun. Cuma bila dah besar, minat tu kurang la. Jaga standard la konon..muahaha


suka tengok Nobita kena buli


Dulu kecik-kecik selalu tengok dengan abang & adik aku. Siap sorang amek satu warna. Yang merah tu ketua, so bagi kat Abang aku. Aku sorang perempuan, jadi aku amek yang pink. Adoi memang kelakar bila ingat balik..hehe


Suka lagu dia. Watak Sailormoon plak lawak nak mampuih. 
"ini keajaiban ALAM..lalala''


sape tengok ni, then tak gelak, dia bukan normal  .. muahaha


aku layan sebab adik2 aku layan. 
Yang sebenarnya, Dragon Ball ada 7 bijik semuanya !! 
haha best..


Bapak aku selalu marah tengok cite ni. katanya, ape la kena tipu je bulat-bulat. mana logik ada raksasa besar datang pastu tiba-tiba otomen datang menyelamatkan bumi. Takpe lah, walaupun aku tahu aku kena tipu, masa tu aku budak2 yang suka akan hiburan..so aku layan jer..zass

Belle' : menonton kartun salah satu cara menghilangkan tension.. 

anda setuju?

5 comments:

Azuan said...

dah besar nie tengok anime...padahla menda sama je...katun jugak..wakaka

.vna erman. said...

blog walking...nice blog!
feel free to follow my blog dear
http://www.vnazone.blogspot.com

SyafiqaNabila said...

Azuan : yups..anime best dan anime pun kategori katun jugak..ngee

Vna : Thanks .. I will dear ~ :))

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

syanabel said...

sama-sama. thanks jugak atas sokongan..hehe
insyaAllah ada kelapangan saya join k~