Tuesday, December 7, 2010

Review paling Kreatif AzzaFirza


AzzaFirza?? siapa tu.. oh sebenarnya aku pun baru je kenal setelah beliau meninggalkan komen di entri aku yang sebelum ni. To AzzaFirza, Hye! sebagai penghargaan untuk awak, saya pun berminat lah nak join contest awak dan meng-review Blog awak (syarat wajib penyertaan) 

Review Blog :
Wow background warna PINK! mesti Cik tuan punya Belog ala-ala 'girly' and cute gitu (1st Impression!). Tambah pula ada bentuk Heart & Star. Mesti AzzaFirza penyayang orangnya. Then, 'Single and Available'. Wah ada can jadi adik ipar nih..hehe. Tapi bila scroll down kat sidebar, laaa dah berpunya ke..uh sedih terus (T_T)..

Nak review ape lagi ek.. em kena baca entri yang lepas2 dulu la, baru leh review. But so far, yang saya sempat baca.. entri anda ok. Senang faham dan rileks nak baca.

Cuma, ada lagu eh. Sori sangat. Saya, allergic sikit bila bukak blog yang ada lagu nih. Bukan pe, nanti takut cepat2 je nak tutup. (sekarang tengah dengar HotFM, pening dah nak dengar yang mana satu). Jangan marah ye AzzaFirza.

Sebab nak join : Dah habaq kat atas no..hehe

Ucapan untuk Azza :
Semoga terus success dalam apa jua yang anda lakukan. Keep on blogging! May god bless you. Yang paling penting, senyum selalu tau~

Tag untuk 5 orang Blogger :
  1. http://fahiraferrarahman.blogspot.com/
  2. http://nurfarhanaabdullah.blogspot.com/
  3. http://budakkampung39.blogspot.com/
  4. http://adrinaqamarina.blogspot.com/
  5. http://purpleloverblue.blogspot.com/
Belle' : kalau dapat RM50 topup..nak share top up ngan MakAbah..baik tak saya?? hehe


2 comments:

rabiatul said...

G0od Luck. Atul baru nk j0in :)

Azza Firza said...

assalamualaikum..

tq yaa join contest blog azza, undian akan dibuka malam 25 haribulan, jangan lupa ikuti perkembangan blog azza dari masa ke semasa, entri undian akan dibuka akan dilangsungkan pada tengahhari 25, jam 3 petang ^^