Wednesday, December 29, 2010

siapa Incik Apek? Beliau memang terbaik la, tahniah!


Tiada ucapan lain selain dan melainkan di atas
Mantop ah
Harap Skuad Bola Sepak Malaysia
akan terus maju lepas ni
Tak mau lah menang sekali je kan
Tahniah lah
Puas hati tengok korang main

Jom layan gambar bawah ni jap
pasti buat korang gelak sampai kering gusi tu

************************************

sumber laser hijau dah ditemui !!


3333333


333


3


yang bawah ni 
aku no komen, 
gi baca kat belog sokernet ye
aku ada bagi link kat source bawah ni

33333

33

3


Beautiful Maria

3333

333

3

Kalau Indon pun nak maen laser gak
ape susah
pakai je la camni

kacak lagi bergaya per..

 sources : 
Belle : aku rasa, abes la .. tak pasal-pasal laser hijau laku di pasaran pasni .. muahaha. Entah pape ... Visit sini untuk ke blog awek Incik Apek (penjaga gol Malaysia)


******************************
Thanks for reading .. see ya (^__^)V




No comments: