Wednesday, December 8, 2010

review filem Ogos - Dis

Berikut adalah senarai filem2 yg ku tonton sepanjang bulan 8 hingga 12


adoi silap la. wrong time tengok cite ni. Masa bulan pose kot. Tapi takpe, it was the best moment in my life..lalala. Sape2 ade heart attack dinasihatkan, takyah tengok cite ni. Sila delete ye niat murni anda itu!

Ok best! Tapi, aksi dia ada la cam obvious tipu2 gitu. Oh aku baru tahu Resident Evil ni ade episode yang sebelumnya. Memang ketinggalan zamani, eh bukan, Zaman betul la ku ini.(^_^")V

Tengok sorang2 kat Mid Valley. memang tak tahu cite ape yang aku patut tengok. Ah try lah cite Melayu. Kita harus sokong filem tempatan! Then ok lah. Memang gelak sorang2 cam orang gila dah..hehehe. Lawak lah. Suka watak Farid kamil dan Cat Farish. Jalan cerita ringan dan simple je, tapi sebab dialog and watak yang sesuai, so boleh aku katakan, filem ni tak rugi kalau tengok. Aku peminat filem Ahmad Idham. Minat dia sejak dari zaman drama Cinderella lagi..hee 

Lepas je tamat exam, terus buat date dengan Harry Potter. HP ni CUTE amat. But, aku perasan satu, episode kali ni, agak slow la... nak terlelap kot dalam panggung tu. So, untuk Harry Potter..boleh tahan je lah..sorry HP~

Ini wajib tengok! sebab ape? sebab memang wajib tengok! (suka2 aku je nak jatuh hukum ek). Memang menghiburkan. Berbaloi la bayar RM13 tuk filem ni. So far, filem animasi & kartun memang tak pernah mengecewakan. Tabik spring ah!!

Belle' : Out of FIVE, satu je ke filem Melayu?? 

2 comments:

mie said...

resident evil je gue xtgk...
heheee

SyafiqaNabila said...

oh yeah.. takpe kot xtgk.. huhu